Video: Gazetares i bëjnë ‘kontroll vaginal’ në aeroport, shpërthen e zemëruar

Postuar më: 09 June 2017 15:21

Një reportere shpërtheu në zemërim pasi iu bë një “kontroll vaginal” në mes të aeroportit.

Gazetarja amerikane, Angela Rye po udhëtonte përmes aeroportit të Detroitit.

Reporterja ka përgatitur edhe një shkrim për CNN, ku përshkruan këtë eksperiencë.

Ajo tha se ka mbetur e poshtëruar.

Sipas saj, kontrollet në aeroport janë të nevojshme, por beson se nuk duhet dhunuar siguria fizike dhe emocionale e pasagjerëve.

1 koment për këtë artikull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *