Varfëri, skamje por edhe seks: Jeta e prostitutave të komunizmit

Postuar më: 12 June 2017 22:45

Depresioni i madh padyshim që ka lënë gjurmë për njerëzit.

Komunizmi ishte shkatërruese për njerëzit, varfëri, dëshpërim dhe skamje.

Megjithatë prostitucioni ekzistonte.

Këto foto janë bërë në 1991 në Moskë, në kohën kur u rrëzua Bashkimi Sovjetik.

Shikoni jetën e rusëve dhe të prostitutave të kohës.

 

 

1 koment për këtë artikull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *