Ballina Auto Shqiptarët ‘tundin’ New York-un, ja me çfarë ‘bishash’ parakalojnë

Shqiptarët ‘tundin’ New York-un, ja me çfarë ‘bishash’ parakalojnë


Është bërë traditë tashmë për të gjithë shqiptarët e Amerikës që të zhvillojnë vit pas viti parada e parakalime në rrugët e New Yorkut.

Bëhet fjalë për një mënyrë për të treguar se shqiptarët, të konsideruar gjithmonë kaq të vegjël, janë mjaftueshëm të mëdhenj për të bërë që zëri i tyre të ndihet edhe këtu në zemër të vendit më të fuqishëm të botës.


Edhe këtë vit asnjë gjë nuk i ka ndalur “Albanian Roots” dhe organizatorët që të mbajnë këtë parakalim të madh në rrugët e qytetit amerikan me veturat e tyre luksoze, këngë e valle, edhe pse moti nuk ka qenë i mirë./JOQ/SHPËRNDAJE

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here