Shkrihuni me këto foto/ Ja ç’i bëjnë zyrës tuaj kolegët kur ju s’jeni

Postuar më: 16 June 2017 19:55

Imagjinata dhe perversiteti i njerëzve nuk ka fund. Kështu është edhe me kolegët që punojnë në një vend pune dhe shpesh bëjnë humor me kolegët e tjerë…

Por nëse ju mendonit se keni kolegët më të këqij në vendin e punës, nuk keni parë gja akoma…

Çfarë duhet të bëjnë këta punonjës të gjorë që nuk dyshonin aspak te kolegët e tyre, në një kohë që ishin larguar për një pushim relaksues?

Në këto foto njerëzit kanë ndarë përvojat më ‘epike’ dhe më komike nga vendet ku punojnë, kur kanë ardhur dhe janë kthyer pas pushimeve dhe kanë parë se si kanë luajtur kolegët e tyre me vendin e punës së tyre, kur ata ishin larg për pushime.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *