Shikoni drekën e kryeministrit kanadez dhe krahasojeni me politikanët shqiptarë

Postuar më: 19 June 2017 15:51

Kryeministri kanadez para tri ditësh, ka takuar kryeministri belg Charles Michel me të cilin kanë diskutuar tema të ndryshme rreth bashkëpunimit mes dy vendeve.

Sipas njoftimit nga zyra e kryeministrit kanadez, ata janë fokusuar shumë edhe në çështjen e terrorizmit.

Ndërkohë, ajo që bie në sy është ‘dreka luksoze’ që i ka shtruar kryeministri kanadez homolgut të tij belg, e cila mund të shihet në fotografi.

Kujtojmë se në vendin tonë, drekat dhe darkat luksoze janë pak ‘më të mëdha’ se sa këto që shihni në foto.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *