Shijak/ “Fshatarja moderne” çmend meshkujt, punon oborrin dhe ngre të pasmet

Postuar më: 03 June 2017 18:10

Një qytetar nga Shijaku ka dërguar disa foto të “fshatares moderne” sipas tij. Ai shprehet se ka qenë duke kaluar në rrugë bashkë me shumë të tjerë kur befas u ka rënë në sy një vajzë e veshur në mënyrë provokuese e cila gjatë kohës që punonte në oborr bënte disa veprima sipas tij aspak normale.

Ja se si shprehet ai në mesazhin e tij:

Përshëndetje JOQ! Kjo është një foto e nxjerrë sot në një zonë të Shijakut. Kjo është modeli i fshatares moderne që punon bahçen e shptëpisë e veshur në këtë menyrë dhe pa e vrarë mendjen se para kishte plot kalimtarë. Dhe për më tepër e veshur dhe me tanga gjë që i ekspozoi më së miri por s’pata mundsi me e fotografu./JOQ/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *