Ballina Aktualitet Policet bukuroshe të trafikut në shtetin komunist

Policet bukuroshe të trafikut në shtetin komunist


Duke lëvizur kokën nga njëra anë në tjetrën, duke ecur nëpër rrugët plot trafik me uniforma të ngushta blu dhe me taka të larta, policet e trafikut janë simboli i Pjongiangut, kryeqytetit të Koresë së Veriut.

Këto rregullatore trafiku zgjidhen duke u bazuar vetëm në pamjen e tyre të jashtme. Gjithashtu, kusht për të qenë një police trafiku në Korenë e Veriut është edhe të mos jesh e martuar.


Duhet thënë që bëhet fjalë gjithsesi për një karrierë të shkurtër, pasi mosha e pensionit është vetëm 26 vjeç.

“Ato përfaqësojnë kryeqytetin tonë. Kjo është arsyeja se pse i zgjedhim në bazë të pamjes së tyre të jashtme dhe fizikut”,- thotë një nëpunës i Ministrisë së Rendit Publik.SHPËRNDAJE

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here