Një lezbike do të jetë kryeministrja e re e Serbisë

Postuar më: 15 June 2017 20:45

E pabesueshme por e vërtetë. Kryeministrja e re e Serbisë do të jetë një lezbike. Ana Brnabiç aktualisht mban postin e Ministres së Administratës Shtetërore dhe vetëqeverisjes Lokale, por pas fitimit të garës presidenciale nga Aleksandër Vuçiç, ajo mori prej tij propozimin për të drejtuar qeverinë e Serbisë.

Ajo është shprehur hapur për prirjet e saj homoseksuale duke qënë në këtë mënyrë edhe kryeministrja e parë e një shteti ballkanik që e shpreh hapur homoseksualitetin e saj.

“Kam vendosur t’i propozoj parlamentit Ana Brnabiçin në postin e kryeministres. Ajo ka aftësitë personale dhe profesionale për të ushtruar këtë funksion”, deklaroi Vuçiç për median.

1 koment për këtë artikull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *