Ankoheni për trafikun? Ja si udhëtonin shqiptarët në diktaturë

Postuar më: 13 June 2017 14:00

Tani ankoheni për trafikun?

Në kohën kur shteti nuk lejonte makinat private, mjetet kryesore të transportit ishin bërë biçikletat.

Këto foto të rralla tregojnë se cilat ishin mjetet e transportit vetjak dhe të mallrave në Shqipëri gjatë komunizmit.

2 komente për këtë artikull
 1. MH at 2:51 am

  Shoqeria gjithmone ecen perpara.Luftrat i kthejne mbrapa ne fukarallek.
  Une do isha kurioz te ekspozoheshin edhe tranziti i kohes se merhumit Zog.Jo vetem nuk kishte rruge dhe ato qe ishin o me kalldrem o me balte.Por transporti behesh me njithunderake,kuaj e gomer,me dythunderake qerre me buaj dhe qe.
  Ndaj porosia do ishte me interresant qe te mos i humbisni pamjet e te gjitha koherave.Te dime ku ishim dhe ku do vemi.
  Lum kush te rroje ta njohe ZONJE.
  Sami Frasheri.

 2. SS at 6:26 pm

  Keta tanet o jane te lene ose bejne si te lene Ne nje koh kurr europa po i heq makinat nga qarkullimi ne po i shtojme plehrat e lena te europes Europa po mer shembull nga trafiku i Enverit se atmosfera sqe kurre e ndotur Tani u be Tirana te qarkullosh me kundragaz o njerez qe kurre nuk u bete njerez

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *