Këto nuk i keni parë asnjëherë… janë limuzinat më interesante

Postuar më: 10 June 2017 19:16

Këto limuzina të ‘çmendura’ e të çuditshme premtojnë që të bëjnë njerëzit të ndjehen si mbretër apo mbretëresha në rrugë, fal gjatësisë së tyre dhe hapësirës së madhe.

Qëllimi i ndërtimit të disa prej tyre ishin Presidentët e Sulltanët me shumë para, ndërsa disa të tjera janë disa makina të copëtuara e të bëra bashkë.

Brenda kanë televizorë, bare, ujë të nxehtë e shumë gjëra të tjera luksoze.

Më poshtë janë disa nga limuzinat më të shtrenjta në botë, e disa edhe qesharake por prapë të shtrenjta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *