Keni vapë? Epo këto modele janë një vullkan i vërtetë, nuk i përballoni dot!

Postuar më: 27 June 2017 19:38

Vera ka katapultuar vendin me temperatura sahariane.

Të gjithë kërkojnë pak fresk për këto modele mendojnë ndryshe!

Ato janë përvëluese dhe vështirë mund ti përballoni.

Shikoni këto foto dhe do të tërboheni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *