Ballina Auto Gropat në rrugë dhe vizatimet me penis

Gropat në rrugë dhe vizatimet me penis


Policia rrugore është hedhur në një aksion për të ndëshkuar të gjithë ata që nuk përdorin rripin e sigurimit.

Aksioni është përshëndetur edhe nga qytetarët, por nuk janë të paktë edhe ata që thonë se përveç këtyre aksioneve, shteti duhet të sigurojë edhe rrugë më të mira dhe sinjalistikën e duhur.


Në Angli, një artist rruge i quajtur Wanksy, ka vendosur të vizatojë penisë kudo që ka kanale e gropa në rrugë.

Nisma e tij ka dhënë fryte pasi autoritetet po i asfaltojnë gropat.

A do jepte fryte diçka e tillë në Shqipëri?SHPËRNDAJE

2 KOMENTET

  1. Duhet te jape efekte se s’ben por do ishte mire te kishte dhe ca shoke ne krah si Saliu psh, i cili beri rruge pa projekt, rruge pa tender, rruge pa fonde. Ndaj sot s’kemi cte rregullojme me pare, gropat, anesoret, mbikalimet, kryqezimet, rruget dytesore etj. etj. E keni menduar ndonjehere se si mund te vendosesh catine kur nuk ke bere muret? E pra kjo ishte metoda e punes se Saliut me rruget qe “gjasme beri”, dhe sot ska dite te mos vriten njerez ne keto rruge te paperfunduara qe po kthehen ne varreza.
    Kuptohet qe edhe keta te Drejtorise se Rrugeve nuk qendrojne shume mbrapa asaj karikatures ne fjale.
    Tung,

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here