Fotot spektakolare: Përpjekjet për mbijetesë të kaubojsve

Postuar më: 19 June 2017 13:46

Një traditë që po shkon drejt zhdukjes.

Ky set spektakolar fotosh tregon se si në disa zona të Amerikës, po bëhen përpjekje për të mbajtur gjallë traditën e kaubojsve.

Fotot janë bërë nga Jane Hilton dhe albumi titullohet “Kaubojsit në shekullin e 21-të”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *