Fotoreportazh: Seanca e fundit para ekuilibrit të ri

Postuar më: 19 June 2017 23:28

Një karikaturë e Bujar Kapexhiut, ku paraqitet një fëmijë, të cilit i thonë se e kanë kandiduar për deputet, po bën xhiron e rrjetit.

Punimi vjen pasi Kuvendi i Shqipërisë ka mbyllur një seancë të jashtëzakonshme, që mendohet se ishte e fundit.

Gjatë kësaj seance, disa deputetë demokratë, të lënë jashtë listave të kandidimit, mbajtën fjalimet e fundit, në seancë dhe jashtë saj.

Megjithatë të gjithë dukeshin më të relaksuar.

Të paktën kjo bie në sy në objektivin e Florion Gogos të Mapo Image.

Ndiqni më sipër një fotoreportazh nga seanca e fundit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *