Donald Trump i jep medaljen e ekselencës nxënësit shqiptar

Postuar më: 16 June 2017 12:32

Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Donald Trump, i ka dhënë medaljen e ekselencës një nxënësi shqiptar.

Ekselenti me origjinë nga Shqipëria, Dario Toska, sapo ka përfunduar me sukses klasën e pestë.

Ai është bërë pjesë e nxënësve fitues të programit “President’s Education Awards”.

Gjatë këtyre viteve, Dario ka qenë fitues i disa olimpiadave dhe së fundmi edhe i “Spelling Bee”, program i cili ka si qëllim mbështetjen e fëmijëve që të zgjerojnë fjalorin e tyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *