Ballina Aktualitet Mapo- Edu Donald Trump i jep medaljen e ekselencës nxënësit shqiptar

Donald Trump i jep medaljen e ekselencës nxënësit shqiptar


Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Donald Trump, i ka dhënë medaljen e ekselencës një nxënësi shqiptar.

Ekselenti me origjinë nga Shqipëria, Dario Toska, sapo ka përfunduar me sukses klasën e pestë.


Ai është bërë pjesë e nxënësve fitues të programit “President’s Education Awards”.

Gjatë këtyre viteve, Dario ka qenë fitues i disa olimpiadave dhe së fundmi edhe i “Spelling Bee”, program i cili ka si qëllim mbështetjen e fëmijëve që të zgjerojnë fjalorin e tyre.SHPËRNDAJE

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here