Çfarë idioti: Shoferi i Mercedes-it përplaset me…

Postuar më: 19 June 2017 13:46

akKy është momenti kur një shofer idiot shënon një aksident, pasi po merrte kthesën në një autostradë të ngarkuar me trafik.

Shoferi i një Mercedes-i u përplas me të dhe nuk pati mundësi manovrimi.

Video është bërë në Angli.

Nga aksidenti ka vetëm dëme materiale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *