“Big Brother Albania” në javën e fundit, puthje lesbike midis…

Postuar më: 18 June 2017 23:11

Katerina është shumë e lumtur.

Thuajse gjatë gjithë ditës, ajo ka qenë duke kënduar e kërcyer.

Por pasi e dëgjuan së bashku me Olsin më herët, tashmë Lupçe po bezdiset.

“Ka shkalluar fare. Kur të kap budallallëku, hapi rrugën”,- thotë ai për Katerinën e cila vazhdon të këndojë.

Por më pas Katerina befason. Ajo shkon duke kënduar në kuzhinë, ku ishte Fiorentina.

“Nuk jemi puthur fare”, thotë Katerina dhe dy vajzat shkëmbejnë një puthje miqësore në buzë me njëra-tjetrën./Big Brother/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *