Ballina Aktualitet Kronika Zgjedhje dhe Bajram! Myftiu i Shkodrës: S’ka ndodhur as në diktaturë

Zgjedhje dhe Bajram! Myftiu i Shkodrës: S’ka ndodhur as në diktaturë


Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed Sytari e konsideron caktimin e datës së zgjedhjeve e cila përkon me Festën e Bajramit të Madh si një vendim i palafshëm.


Nëpërmjet një reagimi zyrtar, Myftiu i Shkodrës shkruan se një gjë e tillë nuk ka ndodhur as në kohën e komunizmit.

Sipas tij, festat janë të shenjta dhe se nuk duhen prekur nga askush.

Reagimin e tij,  Myftiu i Shkodrës Imam Muhamed Sytari e mbyll me një kërkesë ndaj KMSH, sipas të cilit duhet të reagojë për këtë vendim.SHPËRNDAJE

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here