Uau! Njihuni me super shqiptarët! Gjeni apo ‘idiotë’?

Postuar më: 24 May 2017 10:00

Shqiptarët vijojnë të çudisin me bëmat e tyre.

Kuptohet se kjo është për të qeshur. Këto foto janë përzgjedhur për të përcjellë disa situata të çuditshme.

Shikoni fotot dhe do qeshni me lot.

Këto foto janë shpërndarë në rrjetin social facebook apo faqe satirike si Futja Kot.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *