Ballina Argetim Uau! Njihuni me super shqiptarët! Gjeni apo ‘idiotë’?

Uau! Njihuni me super shqiptarët! Gjeni apo ‘idiotë’?


Shqiptarët vijojnë të çudisin me bëmat e tyre.

Kuptohet se kjo është për të qeshur. Këto foto janë përzgjedhur për të përcjellë disa situata të çuditshme.


Shikoni fotot dhe do qeshni me lot.

Këto foto janë shpërndarë në rrjetin social facebook apo faqe satirike si Futja Kot.

 

 SHPËRNDAJE

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here