Tronditet opinioni publik, çifti bën seks para kishës

Postuar më: 18 May 2017 01:07

Opinioni publik në Britaninë e Madhe është tronditur nga një çift, të cilët kanë kryer marrëdhënie në një vend publik.

Ngjarje të tilla kanë ndodhur shpesh, por ajo që është tronditëse dhe e turpshme është se çifti ka kryer marrëdhënie seksuale para një kishte.

Çifti në fjalë është filmuar nga një kalimtar, i cili kishte hapur kamerën e telefonit dhe po xhironte rrugën, por nuk priste që filmonte një çift gjatë aktit seksual.

Kjo ngjarje ka ndodhur në mes të ditës në një rrugë në Barnsley, Angli.

Pasi e ka postuar në profilin e tij videoja ka bërë jo vetëm xhiron e rrjeteve sociale, por edhe të mediave botërore.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *