Tironsja që po çmend meshkujt. E mbuluar me tattoo dhe…

Postuar më: 20 May 2017 23:03

Kjo është miss tattoo në Shqipëri. Në femër tërheqëse, e mbushur me tatuazhe dhe shumë seksi.

Eriola është një vajzë nga Tirana, e cila dashuron tatuazhet.

Siç duket edhe në fotot e publikuara në rrjetin social, ajo është një femër shumë tërheqëse dhe që dashuron tattoo-t.

Trupi i saj është thjesht art!

 

 

1 koment për këtë artikull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *