Spektakolare: Ata e vrasin, hienat … e hanë

Postuar më: 17 May 2017 10:01

Ky është momenti kur dy gatopardë të fuqishëm vrasin një antilopë në Tanzani.

Por pavarësisht se u munduan shumë për ta vrarë, një tufë hienash mbërriti dhe ‘korri frytet’.

Tufa e hienave i dëboi gatopardët dhe iu lëshuan trupit të antilopës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *