Rama zbulon ofertën për Bashën: Më shumë se kaq nuk ka!

Postuar më: 03 May 2017 18:31

Kemi rënë dakord që të mos flasim por me sa duket fjalët i ka marrë era i ka sjellë tek ju. Unë kam propozuar atë që besoj se adreson problemet objektive, pra një monitorim si asnjëherë më parë të gjithë strukturave të shtetit, të policisë të DAR dhe të gjithë sistemit tonë arsimor, të sistemit tonë të burgjeve ku janë edhe pikat që janë adresuar si problematika në raportin e mëparshëm të ODIHR dhe një rregullore e dakordësuar për mënyrën se si të shmanget përdorimi i aseteve shtetërore në fushatë dhe një kategori e caktuar aktivitetesh qeveritare që nuk duhen përdorur në fushatë.

Si e priti Basha propozimin?

Unë nuk dua të komentoj kundërshtarin që ishte në tavolinë për të biseduar.

Kur do prisni?

Ne nuk presim, vazhdojmë punën. Jemi në angazhimin e plotë elektoral por njëkohësisht do gjejmë kohën për të diskutuar deri kur të fillojë shtypja e fletëve të votimit.

Kjo është oferta e fundit?

Unë nuk kam takim tjetër por nëse duan takim jemi gati.

A përfshihet shtyrja e zgjedhjeve?

Nuk është shtruar si opsion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *