Përsëritet skenari: Makina merr përpara njerëzit në Nju Jork

Postuar më: 18 May 2017 18:36

KUJDES: PAMJE SHQETESUESE

Një makinë ka hyrë me shpejtësi mes kalimtarëve në sheshin kryesor të Nju Jorkut, në “Times Square”.

Fillimisht raportohet për një person të vdekur dhe të paktën dhjetë të plagosur.

Shoferi është arrestuar.

Zona është mbyllur.

Një dëshmitar i tha Reuters se të paktën dhjetë persona po trajtoheshin për plagë në vendin e ngjarjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *