Ballina Media Partnerin e zgjidhni duke e parë nga gjoksi e poshtë

Partnerin e zgjidhni duke e parë nga gjoksi e poshtë


Nëse keni menduar se çmenduria e programeve televizive është ndalur, atëherë e keni gabim.

Në Gjermani ka nisur mbrëmë transmetimin në RTL2 një program i quajtur “Naked Attraction”.


Në fakt për herë të parë ky program është transmetuar në Britaninë e Madhe.

Por formati është shokues.

Gjashtë kuti me ngjyra të ndryshme, gjashtë trupa të zhveshur plotësisht.

Por askujt nuk i shihet fytyra.

Fillimisht një djalë vendoset përpara këtyre gjashtë konkurrentëve dhe i vlerëson ata në bazë vetëm të trupit. Ai zgjedh njërën për të dalë me të.

Më pas është radha e një vajze, që bën të njëjtën gjë me gjashtë meshkuj.

Natën e parë kandidat ishte Rob, 26 vjeç.

Mësuesi i kitarës i shqyrtoi me kujdes femrat, që nga gjoksi, thithkat e deri tek madhësia e buzëve të vaginës.

“Buzët e mëdha të vaginës shtojnë ndjeshmërinë seksuale tek femrat,” tha ai.

Në fund ai vendosi për Linën, një modele, me të cilën dolën dhe nisën të flirtojnë menjëherë.

Kurse Jennifer e kishte pak më të vështirë që të zgjidhte mes gjashtë meshkujve.

Edhe ajo i kishte sytë tek organi gjenital.

Njëri i bëri përshtypje për shkak të diametrit. Tjetri pasi ishte i bërë synet.

Në fund mes të dyve ajo zgjodhi të dilte me mekanikun Michael.

Pasi i panë fytyrat njëri-tjetrit, të dy duket se patën shkëndija dashurie.SHPËRNDAJE

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here