Panda gjigande godet dyert e kafazit pasi e ndanë nga këlyshi

Postuar më: 18 May 2017 17:44

Shoqatat që bëjnë thirrje për të mbrojtur të drejtat e kafshëve kanë nxjerrë pamje filmike që tregojnë pamjet e një pande gjigande femër, teksa çjerr muret dhe godet fort derën e kafazit pasi e kanë ndarë nga këlyshi i saj në një kopsht zoologjik.

Pamjet janë marrë në Kopshtin Zoologjik Kombëtar Smithsonian në Uashington, SHBA.

Kjo video, ka prekur me mijëra njerëz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *