Nudo në plazh? Lëvizja që nuk u ndal në komunizëm

Postuar më: 17 May 2017 08:37

(KUJDES! FOTO ME PËRMBAJTJE SEKSUALE)

Këtë sezon duket se portalet janë të mbushura me lajme të vajzave që bëjnë plazh topless në Shqipëri.

Por Kultura e Trupit të Lirë (FKK), siç njihet në Gjermani, është një kulturë e rrënjosur prej dekadash.

Siç tregon koleksioni i Spiegel, ajo nuk u ndal edhe kur në pushtet ishin nazistët, madje nuk u ndal as në Gjermaninë Lindore.

Autoritetet komuniste bënë shumë përpjekje, por nuk i ndalën dot nudistët.

Në Detin e Veriut kishte 40 vende zyrtare për plazh nudistësh.

Kjo lëvizje nisi në Gjermani në shekullin e 18-të.

1 koment për këtë artikull
  1. Z/K at 6:33 pm

    Kjo zoga me kitarre ne dore nese do pranonte keshillen time do i thoja.Ne vend te pendes merr nji koke penisi dhe bjeri,me garanci do i biesh me shpirt pa stonuar asnji note nga te 7 notat e pentagramit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *