Një mi ‘sa një fëmijë’ gjendet pranë parkut të lojërave

Postuar më: 16 May 2017 11:22

Kjo foto po thyen rrjetin në Britani.

Një inxhinier gazi thotë se ka kapur një mi gjigand pranë një parku lojërash.

Tony Smith thotë se miu është mbi 1 metër dhe peshon 11 kg, sa një fëmijë i vogël.

Miu u gjet në periferi të Londrës.

Megjithatë ka spekulime se fotoja është mashtrim.

miu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *