Mbani frymën: Shtëpitë më të bukura të Airbnb

Postuar më: 18 May 2017 13:33

Edhe sot e kësaj dite, ekspertët vazhdojnë të mahniten nga suksesi që patën disa platforma si Airbnb dhe Uber.

E para është një platformë ku njerëzit nga mbarë botan listojnë shtëpitë e tyre për dhënie me qira ose shkëmbim.

Kompania merr një përqindje nga shërbimi që ofron, ndërsa suksesi ka qenë i jashtëzakonshëm.

Këtë herë kompania ka vendosur të tregojë se cilat janë disa prej banesave më të bukura të listuara në faqen e saj.

Këto banesa duket se janë frymëzuar në stilim nga Victoria’s Secret dhe ‘engjëjt’ e saj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *