Ballina Argetim Mbani frymën: Shtëpitë më të bukura të Airbnb

Mbani frymën: Shtëpitë më të bukura të Airbnb


Edhe sot e kësaj dite, ekspertët vazhdojnë të mahniten nga suksesi që patën disa platforma si Airbnb dhe Uber.

E para është një platformë ku njerëzit nga mbarë botan listojnë shtëpitë e tyre për dhënie me qira ose shkëmbim.


Kompania merr një përqindje nga shërbimi që ofron, ndërsa suksesi ka qenë i jashtëzakonshëm.

Këtë herë kompania ka vendosur të tregojë se cilat janë disa prej banesave më të bukura të listuara në faqen e saj.

Këto banesa duket se janë frymëzuar në stilim nga Victoria’s Secret dhe ‘engjëjt’ e saj.SHPËRNDAJE

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here