Ballina Argetim Ky aplikacion ju nidhmon që të bëheni me fëmijë

Ky aplikacion ju nidhmon që të bëheni me fëmijë


Një program i ri është krijuar për të ndihmuar familjet që nuk mund të bëjnë fëmijë në mënyrë natyrale.


‘Just a baby’ i ofron mundësinë të gjithëve që të kërkojnë për dhurues apo prindër zëvendësues, të cilët janë në gjendje që të bëjnë këtë gjë.

Aty nuk ka njerëz që thjesht duan të njihen dhe të krijojnë një marrëdhënie, por duan që në jetën e tyre të ketë një fëmijë.

Sipas, BBC ka shumë njerëz që e kritikojnë këtë lloj programi për përmbajtjen që ka. Paul, një themelues ka sqaruar se cdo njeri duhet të marrë këshilla ligjore para se të përdorë aplikacionin, i cili ndihmon cdo njeri që të konsultohet në klinika të vecanta.SHPËRNDAJE

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here