Këto janë 10 makinat më të shpejta të policisë në SHBA

Postuar më: 16 May 2017 19:14

Çdo ditë, miliona drejtues automjetesh përreth globit qarkullojnë me dijeninë se policia monitoron e patrullon rrugët.

Por edhe përse mendohet se makinat e policisë janë të prodhimeve standarde të kompanive të ndryshme, kjo nuk është plotësisht e vërtetë.

Përkundrazi, një pjesë e tyre janë ndërtuar me pjesë speciale për t’i bërë më rezistente dhe më të shpejta.

Më poshtë janë renditur edhe 10 llojet e makinave më të mira e më të shpejta të përdorura nga policia amerikane.

10. Ford Police Interceptor Utility: 3.7L AWD 304 kuaj fuqi. Nga 0-100 km për 7,99 sekonda. Shpejtësia maksimale: 212 km/orë

9. Chevrolet Tahoe 5.3L RWD: 355 kuaj fuqi. Nga 0-100 km për 7,97 sekonda. Shpejtësia maksimale: 212 km/orë.

8. Chevrolet Caprice 3.6 RWD: 301 kuaj fuqi. Nga 0-100 km për 7,91 sekonda. Shpejtësia maksimale: 236 km/orë.

7. Ford Police Interceptor Sedan 3.5L FWD: 288 kuaj fuqi. Nga 0-100 km për 7,78 sekonda: Shpejtësia maksimale: 214 km/orë.

6. Ford Police Interceptor Sedan 3.7L AWD: 305 kuaj fuqi. Nga 0-100 km për 7,43 sekonda: Shpejtësia maksimale: 214 km/orë.

5. Ford Police Interceptor Utility 3.5L EcoBoost AWD 365 kuaj fuqi: Nga 0-100 km për 6,40 sekonda. Shpejtësia maksimale: 209 km/orë.

4. Dodge Charger 5.7L RWD: 370 kuaj fuqi. Nga 0-100 km për 6,17 sekonda: Shpejtësia maksimale: 241 km/orë.

3. Chevrolet Caprice 6.0L RWD: 355 kuaj fuqi. Nga 0-100 km për 6,11 sekonda: Shpejtësia maksimale: 250 km/orë.

2. Dodge Charger 5.7L AWD: 370 kuaj fuqi. Nga 0-100 km për 6,05 sekonda. Shpejtësia maksimale: 241 km/orë.

1. Ford Police Interceptor Sedan 3.5L EcoBoost AWD: 365 kuaj fuqi. Nga 0-100 km për 5,70 sekonda. Shpejtësia maksimale: 241 km/orë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *