Ballina Argetim Doni të ‘ndizni’ mashkullin tuaj, thjesht prekeni në këto zona…

Doni të ‘ndizni’ mashkullin tuaj, thjesht prekeni në këto zona…


Identifikimi i zonave të ndryshme erotike gjithashtu mund të përmirësojë shëndetin seksual, disa hulumtime tregojnë se stimulimi i disa zonave mund të shkaktojë reagime të ndryshme në trup.


Zonat erogjene në trupin e mashkullit.

Penisi Stimulimi i penisit në mënyrë të konsiderueshme kontribon në kënaqësinë seksuale dhe llogaritet njëlloj sikur vagina, pjesa më erogjene e trupit.

Goja dhe buzët Njihen si zona shumë të ndjeshme, buzët e meshkujve i përgjigjen prekjeve të lehta, temperatures apo presionit. Puthja gjithashtu shkakton lirimin e hormoneve gjatë intimitetit, veçanërisht oksitocina i quajtur “hormoni i dashurisë”.

Skrotumi Renditet në vendin e tretë, pa penisit dhe buzëve, skrotumi paraqet një nga zonat më erogjene të meshkujve për nxitjen seksuale. Këtu janë të pëqëndruar shumë nerva që nënkupton se është zone super e ndjeshme në prekje.

Qafa Edhepse qafa nuk është aq e ndjeshme sa e femrave, por ende renditet mjaft shumë në listën e zonave erotike. Qafa ka ndjeshmëri të madhe ndaj prekjeve të lehta dhe vibrimeve, duke e bërë atë një vend krysor për prekje të lehta erotike.

Thithkat Ashtu sikur femrat, edhe thimthat e meshkujve renditen në zonat erogjene me ndejshmëri të madhe. Edhe pse thimthat e meshkujve nuk kanë ndonjë rol pvrcaktues, kjo nuk do të thotë se ato janë krejtsisht të padobishme, ata përmbajnë mbaresa nervore që presin ti ngacmojnë!

Perineumi Perineumi (zona midis anusit dhe skrotumit) është i tëri me nerva perineale, të cilat ndihmojnë në përcjelljen e kënaqësisë seksuale nga organet gjenitale në tru.

Veshët Shumë të ndjeshëm gjatë prekjes për shkak të një numri të madh të receptorëve ndijor në lëkurë, veshët renditen gjithashtu në listën e zonave erogjene.SHPËRNDAJE

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here