‘Dashnorja e policit’. Ja si policia rrugore ‘rrjep’ lekët e qytetarëve

Postuar më: 19 May 2017 19:35

Edhe pse ministria e Brendshme i ka shpallur luftë korruspion, efektivët e saj dijnë sesi të ti lypin lekët.

Madje, policët bëjnë dhe humor në momentin kur të kërkojnë para.

Ja, shikoni këtë polic, i cili i kërkon para qytetarit duke bërë shaka.

Ai i thotë që mban mend personin e fundit që i dha lekë dhe dashnoren e fundit.


Polici qe mban mend dashnoren e fundit by news-al

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *