Autoblindat, ja si kanë qenë në fillim këto makina të frikshme lufte

Postuar më: 17 May 2017 14:25

Autoblindat janë ndër makinat luftarake më të përdorura dhe më efikase, jo vetëm gjatë Luftës së II Botërore, por edhe gjatë luftërave moderne deri në ditët e sotme.

Në fotot e mëposhtme do ju sjellim disa prej makinave më të frikshme të përdorura sidomos gjatë Luftës së Dytë Botërore nga shtete si Gjermania, SHBA-të, Britania, Italia dhe Rusia.

Ajo që të bën më shumë përshtypje është teknologjia e lartë e përdorur, pasi këto automjet janë të pandalshme në çdo stinë dhe çdo rrugë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *