A është ky kali më i bukur në botë?

Postuar më: 18 May 2017 13:33

Kuajt: Këto krijesa kaq të bukura!

Megjithatë Frederiku i Madh duket se është kali më i bukur në botë.

Hamshori Friesian e ka marrë emrin nga sundimtari prusian.

Ai ka mijëra ndjekës në median sociale dhe arsyeja është e lehtë të kuptohet.

Kali jeton në SHBA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *