Ballina Argetim A është ky kali më i bukur në botë?

A është ky kali më i bukur në botë?


Kuajt: Këto krijesa kaq të bukura!

Megjithatë Frederiku i Madh duket se është kali më i bukur në botë.


Hamshori Friesian e ka marrë emrin nga sundimtari prusian.

Ai ka mijëra ndjekës në median sociale dhe arsyeja është e lehtë të kuptohet.

Kali jeton në SHBA.SHPËRNDAJE

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here