Fotot që tregojnë përse Dubai është vendi më i çmendur i botës

Postuar më: 18 May 2017 13:33

Dubai është një nga Emiratet Arabe, ku jeta po bëhet gjithnjë e më e çuditshme dhe luksoze.

Në vetëm 30 vjet, fshati i vjetër i peshkimit është kthyer në qytetin më të pasur dhe me një pamje të pabesueshme në botë.

Fotografitë e mëposhtme do t’iu bëjnë të kuptoni përse fjalët “Dubai” dhe “Luks” janë praktikisht sinonime.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *