Mos i humbisni: Ja si ishte Tirana një shekull më parë

Postuar më: 17 April 2017 11:55

Këtë vit Tirana i është nënshtruar ndryshimeve të mëdha.

Por nëse doni të dini se si ishte Tirana një shekull më parë, mos i humbisni këto foto.

Ato janë bërë nga shtabi austriak i luftës në vitin 1917 dhe janë publikuar nga Biblioteka Kombëtare Austriake.

E meqë këto ditë në qendër të diskutimeve në Tiranë është qendra e re tregtare Toptani, në qendër të këtyre fotove janë kryesisht sarajet e Toptanëve.

Mes fotove shihni edhe shtëpinë e djegur të Esat Pashës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *