Video/ Skena të forta erotike në ‘Big Brother Albania’

Postuar më: 18 April 2017 17:36

As këtë vit nuk mund të mungonin skenat e nxehta në Big Brother Albania.

Daniel dhe Fotini janë parë së fundmi duke dhuruar skena të nxehta në dush me njëri – tjetrin.

Por mbrëmjen e sotme kanë shkuar dhe më tej duke dhënë “fërkimet” e para me njëri – tjetrin dhe duke qenë shumë afër pikës ekstreme, që me sa duket i kanë thirrur mendjes dhe kanë reflektuar se seksi në Big Brother është i ndaluar.

Për minuta me radhë, çifti ka dhuruar “shfaqje” siç mund ta shikoni nga video e mëposhtme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *