Video/ Prezantuesja kapet e papërgatitur. Reagimi i saj është spektakolar…

Postuar më: 09 April 2017 22:51

Ky është momenti kur një spikere australiane lajmesh është kapur pa përgatitur gjatë një transmetimi direkt.

Natasha Exelby po prezantonte edicionin e lajmeve në “ABC News 24”, kur e pa veten në transmetim më shpejt nga sa priste.

Ajo nuk po shikonte fare kamerën, por po luante me stilolapsin që kishte në dorë.

Kur e kuptoi që kishte hyrë në transmetim, ajo hapi sytë dhe gojën e shokuar, lëshoi stilolapsin dhe prezantoi kronikën e radhës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *