‘Versaja’ e BBC: Ky është seriali më pornografik

Postuar më: 24 April 2017 08:00

Shumëkush pëlqen që të shohë dramat e dikurshme, sidomos kur flasin për Francën.

Arsyeja janë kostumet.

Por këtë herë kostumet më shumë janë në dysheme.

Bëhet fjalë për serialin “Versaja” të BBC.

Një i brendshëm tha për “The Sun” se ky është seriali më pornografik që ka transmetuar ndonjëherë BBC.

Seriali i rrjetit britanik ka në qendër jetën e mbretit francez, Luigji XIV.

Ai ka kushtuar mbi 21 milionë sterlina.

Që në nisje të episodit të parë, vëllai homoseksual i mbretit shijon një orgji me katër meshkuj.

Më vonë gjatë serive ka një tjetër orgji masive me 14 femra dhe 10 meshkuj.

Në total janë 30 skena pornografike në dramën e shekullit të 17-të.

Historiania Anna Whitelock thotë se BBC ka të drejtë kur e prezanton kështu Versajën e asaj kohe.

“Në atë kohë ekzistonte një kulturë shumë fizike e teprimit seksual, që rrotullohej kryesisht rreth mbretit. Ai ishte shumë i fuqishëm, një monark absolut, ishte si Zoti në tokë, mund të bënte çfarë të donte. Të flije me të, shihej si një nder i madh. Si monarku më jetëgjatë në historinë e Europës, ai pati kohë të shkonte me shumë femra”.

1 koment për këtë artikull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *