Si ka qenë Ivanka Trump para ndërhyrjeve?

Postuar më: 12 April 2017 20:42

“Refinery29” hapi një debat rreth ngjyrës natyrale të syve të Ivana Trump, debat i cili përqendrohet rreth pyetjes nëse 35-vjeçarja mban apo jo lente kontakti jeshile.

Në foto të caktuara, sytë e saj duken të gjelbër, ndërsa në të tjera më kafe e ky duket të jetë rasti i saj magjik.

Revista “Esquire” ishte ndër të parat që publikoi dhe vuri re ndryshimin në nëntor të 2016-ës.

Si duket Ivana ngjyrën e syve e ndryshon në varësi të ngjyrës së veshjeve, kjo pasi në Konventën Kombëtare Republikane nxorën në pah ndryshimin në ngjyrën e syve brenda së njëjtës ditë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *