Shqiptarët tregojnë ‘kuajt-fuqi’: Shihni çfarë makinash

Postuar më: 18 April 2017 11:50

Më shumë se dy dekada e gjysmë pas rënies së komunizmit, shqiptarët mund të krenohen me makinat e tyre.

Edhe pse Shqipëria vazhdon të mbetet një nga vendet më të varfra në Europë, nëpër rrugët e saj sheh tashmë makinat nga më të mirat në botë.

Së fundmi, disa nga makinat sportive u mblodhën për të dhuruar spektakël pranë qendrës tregtare TEG.

Kjo shfaqje makinash u organizua nga Speedhunters dhe Cineplexx Albania për të promovuar filmin e njohur “Fate of the Furoius”.

Ndiqni më sipër galerinë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *