Rruga e vështirë: Ja si ka qenë Shqipëria në vitin 1991

Postuar më: 21 April 2017 11:18

Shqipëria po bëhet gati prej kohësh për të miratuar vetingun në drejtësi, e vlerësuar si një nga arritjet më të mëdha që prej rënies së komunizmit.

Por ndërsa këto 25 vite kanë qenë të vështira, të mbushura me emigracion, varfëri, korrupsion dhe krim, pak kujtesë të bën mirë.

Ky koleksion brilant i Nikos Economopoulos tregon se si ka qenë Shqipëria në vitin 1991.

Mos i humbisni këto foto:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *