Vera po vjen: A do i vishnit këto mbathje?

Postuar më: 21 April 2017 11:30

Nuk janë të pakta femrat që thonë se janë lodhur me faktin se të brendshmet u dallohen përmes fustanit.

Duket se tashmë ato e kanë një zgjidhje.

Një kompani amerikane ka ofruar një seri me të brendshme ngjitëse, të cilat kanë marrë vlerësim.

Kompania Shibue Couture thotë se këto të brendshme janë super të rehatshme dhe ju garantojnë që asgjë nuk bie në sy.

1 koment për këtë artikull
  1. lexues at 7:14 pm

    Pa mendojeni per nje moment gjithe njerezimin qe te “mbulohet” vetem me keto pullat, dimer e vere, ne veri, jug e ne ekuador. Me miliona njerez qe ushqehen me industrine e veshjeve do te dilnin te papune. Me mijera bujq qe meren me kultivimin e lendes se pare per veshje do te falimentonin. Perfytyroni nje familje te madhe patriarkale (te tilla ekzistojne me qindra mijra akoma ne bote) me gjysher, bij e bija, niper e mbesa qe ne familje do te mereshin me vendosjen njeri tjetrit te ketyre pullave.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *