Ballina Auto Prezantohet “Mercedes-Benz A Sedan”, një makinë e paparë…

Prezantohet “Mercedes-Benz A Sedan”, një makinë e paparë…


Ky koncept u prezantua në “Auto Shanghai 2017” dhe na jep një pamje të gjeneratës së re nga “Mercedes-Benz”.

Shkronja A e këtij koncepti qëndron për fjalën “Aesthetics”, që në shqip do të thotë “Estetikë”, transmeton “Express”.


Trupi i këtij modeli është i bazuar në një dizajn të pastër, me linja të reduktuara duke u paraqitur si një skulpturë e bukur.

Koncepti A Sedan ka gjatësi prej 4570 mm, gjerësi prej 1870 mm dhe lartësi prej 1462 mm që e bënë të duket, si një Coupe e rafinuar. Rrotat në këtë model kanë madhësi 20 inç.SHPËRNDAJE

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here