Ballina Argetim Për këta njerëz koha nuk ka ecur kurrë

Për këta njerëz koha nuk ka ecur kurrë


Koha ecën aq shpejtë sa që askush nuk mund t’a ndalojë, por për disa fise kjo ka mbetur e njëjtë.

Shumë fise që do t’i shihni në foto kanë mbetur të njejtë dhe ata ende i mbajn ritet e tyre prej mijëra vitesh.


Ata shpesh konsideriohen edhe si njerëz që nuk i takojnë kësaj bote dhe kësaj kohe.

Fotot e mëposhtme janë bërë nga Terri Gold nëpër shumë vende të botës.SHPËRNDAJE

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here